Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@07:38:05 GMT

بخاری و فرش نیاز اصلی زلزله‌زدگان غرب کشور است

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۷۱۷۴۰

بخاری و فرش نیاز اصلی زلزله‌زدگان غرب کشور است

رئیس جمعیت هلال احمر مرکز مازندران با اشاره به تداوم امدادرسانی مردم استان به مناطق زلزله زده، گفت: بخاری و فرش نیاز اصلی زلزله‌زدگان غرب کشور است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، یدالله داودی امروز در جلسه شورای اداری شهرستان ساری در امامزاده عباس (ع) ساری با اشاره به کمک‌رسانی جمعیت هلال احمر ساری به زلزله‌زدگان غرب کشور، اظهار داشت: تاکنون 114 تخته چادر از محل کمک‌های مردمی، چهار هزار 920 تخته پتو و دو هزار و 450 کیلو نایلون به زلزله زدگان غرب کشور اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، نایلون را از نیازهای ضروری زلزله‌زدگان عنوان و بر تامین آن تاکید کرد و گفت: بخاری و فرش از دیگر نیازهای مهم آسیب دیدگان زلزله اخیر غرب کشور است.

داودی با اشاره به اینکه در حال حاضر پنج هزار عضو جوان و داوطلب در حوزه امداد و توانبخشی هلال احمر ساری فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: در هشت ماهه امسال، 95 دوره امداد و کمک های اولیه بصورت عمومی برگزار و یک هزار و 969 نفر در این دوره آموزش مستقیم و 465 نفر بصورت غیر حضوری و مکاتبه ای آموزش دیدند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ساری به اجرای طرح خادم در شهرسان اشاره کرد و گفت: در فاز نخستن این طرح 1500 جلسه با حضور هفت هزار و 500 نفر در منطقه سه شهرستان ساری آموزش انجام شد. وی ادامه داد: در فاز دوم این طرح آمادگی آموزش شش هزار خانوار ساروی به تعداد 25 هزار نفر را داریم.

داودی با اشاره به فعالیت هلال احمر ساری در امداد جاده ای از 62 حادثه در بخش‌های دودانگه و چهاردانگه خبر داد و گفت: از این تعداد حادثه، 147 نفر مصدوم سه فوتی و 45 نفر به مراکز درمانی انتقال یافتند.

وی به فعالیت هلال احمر ساری در اجرای طرح دریا اشاره و از کاهش 40 درصدی غریق در سال 96 خبر داد.

داودی با اعلام اینکه 18 خانه هلال در دهستان‌های شهرستان ساری احداث شده است،گفت: از این تعداد 317 نفر زیر 29 سال و 241 نفر بالای 29 سال در این خانه هلال آموزش دیدند.

شناسایی 27 هزار رقبه در ساری

رئیس اوقاف شهرستان ساری نیز در این نشست با مهم بر شمردن فریضه وقف، اظهار داشت: وقف از احکامی بوده که دین اسلام، این حکم مهم را امضا کرده است.

وی با اعلام اینکه 40 هزار نفر مستقیم زیر مجموعه اوقاف ساری هستند، افزود: امسال از 130 مبلغ در بقاع متبرکه، مساجد و تکایا این شهرستان بهره‌گیری شده است.

رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان ساری با بیان اینکه امسال برای عزداری سالار شهیدان بالغ بر 900 میلیون تومان از محل موقوفات هزینه شده است، افزود: 27 هزار و 393 رقبه در شهرستان ساری وجود دارد.

وی با بیان اینکه 258 امامزاده در ساری داریم، افزود: فعالیت عمرانی در 31 امامزاده ساری با 4 هزار و 500 متر مربع در حال انجام بوده که تاکنون 24 میلیارد ریال برای اجرای پروژه‌های عمرانی این اماکن هزینه شده است.

سلطانی ادامه داد: در حال حاضر عملیات ساخت و تعمیر بقاع متبرکه با متراژ 1700 متر مربع در حال انجام است که بیش از 12 میلیارد تاکنون برای این میزان هزینه شده است.

وی با اعلام اینکه تا پایان امسال بیش از هفت هزار رقبه را سنددار می‌کنیم، افزود: اکنون بیش از 9 هزار رقبه استان دارای سند مالکیت هستند.

سلطانی با اشاره به ساخت دربهای مسجد جامعه ساری از سوی اوقاف ساری گفت:تاکنون 90 میلیون برای ساخت این درب‌ها هزینه شده است.

انتهای پیام/

R41358/P1377/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۱۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست اداره میراث فرهنگی ساری گفت: توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود.

به گزارش ایسنا، قادری امروز در جلسه هم‌اندیشی که با حضور فعالان گردشگری برگزار شد از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای راهبردی گردشگری مرکز مازندران به صورت منظم و ماهانه برگزار می‌شود، گفت: فعالیت‌های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آموزش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی افزود: در این شورا همه حوزه‌های فعال در گردشگری شامل دفاتر سیاحتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و خانه مسافر، هتل‌ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری با اشاره به اینکه سرفصل‌های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران است، تصریح کرد: خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته‌ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می‌گیرد.

وی سرفصل‌های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام کرد و افزود: این محورها شامل آموزش، شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه‌ریزی با قابلیت اجرایی شدن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه‌ها و خدمات، آسیب شناسی حوزه گردشگری، صنایع دستی  و ارائه راهکار خواهد بود.

قادری یادآور شد: در شورای گردشگری شهرستان ساری، تسریع درانتقال دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل‌های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت‌های فصلی در جهت برگزاری جشنواره‌ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه‌ی گردشگری مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری، پیگیری و شناسایی قابلیت‌های مناطق مختلف گردشگری جهت معرفی و شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم‌شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاه‌های ماهانه صنایع دستی را از موارد قابل توجه در شورای گردشگری عنوان کرد.

به گفته قادری؛ در شهرستان ساری تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار، پیگیری ایجاد مراکز رزرواسیون و راهنمای گردشگری در ورودی‌های شهر، تعامل با مسئولین شهری و استانی و بیان مشکلات و ارائه راهکارها، پیگیری ساخت مستند «ساری شناسی» مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی و نظارت، ساماندهی و استاندارد سازی  تاسیسات گردشگری را از وظایف شورای گردشگری در مرکز مازندران دانست و اجرای آن را مورد تاکید قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال‌ احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال احمر در خراسان‌جنوبی به سیل‌زدگان
  • زلزله ۴.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • زلزله شدید خراسان شمالی را لرزاند
  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • کشور در حوزه اقتصاد نیاز به وعده صادق دارد
  • ایران امنیت انرژی بالایی دارد اگر مصرف‌کننده بگذارد
  • ایران امنیت بالای انرژی دارد اگر مصرف کننده بگذارد