Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@08:18:45 GMT

مدارس ساری به امکانات اطفای حریق مجهز شود

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۲۳۹۳۳

مدارس ساری به امکانات اطفای حریق مجهز شود

ساری - رئیس کمیسیون عمران و فنی شورای شهر ساری گفت: امکانات اطفای حریق در مدارس تجهیز و کنترل شود و مناسب سازی مبادی ورودی و خروج ان صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز نقیبی صبح یکشنبه در جلسه کمیسیون عمران و فنی شورای اسلامی شهر ساری با بیان اینکه کشور ایران بر روی گسل‌های فعال قرار دارد، اظهار داشت: زلزله‌های اخیر رخ داده در نقاط محتلف کشور ضرورت توجه به اماکن پرتراکم در شهرها را افزایش داده که مدارس یکی از مهم‌ترین آن‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر تسریع در اتخاذ تدابیر و انجام اقدامات لازم در جهت مقاوم سازی مدارس شهر ساری تأکید کرد و گفت: باید امکانات اطفاء حریق در مدارس کنترل شده و مناسب سازی مبادی‌های ورودی و خروجی آنها نیز صورت پذیرد.

نقیبی ابراز امیدواری کرد در امر ایمن سازی مدارس شاهد همکاری همه نهادها و دستگاه‌های متولی باشیم.

سعید نجاریان عضو کمیسیون عمران و فنی شورا در این جلسه با چالش زا خواندن کاهش بودجه عمرانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال ۹۷ گفت: مدارس ما با معایب فراوانی در مواجهه با زلزله روبرو هستند که باید برای آنها چاره اندیشی کرد.

وی افزود: فاصله درب ورودی اکثر مدارس تا ساختمان کلاس‌های آموزشی آنها زیاد است و همین موضوع ممکن است در مواقع بروز اتفاق کار را برای آتش نشانان و امداد رسانان سخت کند.

نجاریان به بهسازی و افتتاح سالن‌های ورزشی در سطح شهر اشاره کرد و گفت: در زلزله اخیر تهران مشاهده کرده‌ایم که مردم سالن‌های ورزشی را به عنوان پناهگاه انتخاب کرده‌اند که اهمیت موضوع سالن‌ها در چنین مواقعی بیشتر نمایان می‌شود.

اسفندیار عشوری عضو کمیسیون عمران و فنی شورا نیز بر ضرورت توجه بیشتر به پیش بینی‌های لازم برای مواجهه با بلایای طبیعی در مدارس تأکید کرد و افزود: متأسفانه عمده مشکلات مربوط به عدم مقاوم سازی در مدارس غیرانتفاعی وجود دارد که باید برای رفع آنها اقدام کرد.

شوری اذعان داشت: باید از راه‌های مختلف، مدارس غیرانتفاعی را به رعایت الزامات ایمنی مجاب کرد که اعطاء تسهیلات بانکی و طرح‌های تشویقی می‌تواند از جمله آنها باشد.

سید مسعود مدینه رئیس شورا و عضو کمیسیون عمران و فنی نیز در این جلسه گفت: پس از وقوع زلزله کرمانشاه، در اولین جلسه هیأت رئیسه موضوع مقاوم سازی اماکن پرجمعیت از جمله مدارس را در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه وجود برخی رانت‌ها در مدارس غیرانتفاعی باعث بروز نابسامانی‌هایی شده است، افزود: پیشنهاد می‌کنم طرحی آماده شود تا بر اساس آن مدارس غیرانتفاعی در فرصتی ۵ ساله نسبت به نوسازی، بهسازی و مقاوم سازی بنای ساختمان‌هایشان اقدام کنند.

وی اقدام لازم در جهت فرهنگ سازی و آموزش به دانش آموزان در راستای مقابله با زلزله را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: در این راستا می‌توان بسته‌های آموزشی را تهیه کرد و با کمک معاونت فرهنگی و سازمان آتش نشانی شهرداری و همچنین هلال احمر نسبت به اجرایی نمودن آنها اقدام کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • اطفای حریق پایگاه نظامی دیهل متال آلمان متوقف شد
  • اطفای حریق انبار ذغال با تلاش و سرعت عمل آتش‌نشانان مشهدی
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • تردد اتباع خارجی در مراسم اربعین از چذابه خواهد بود
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • فرماندار شفت: حریق شهرک امامزاده ابراهیم شفت تلفات جانی نداشت / ۴۰ واحد طعمه حریق شد