Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، یاسر جعفریان در حاشیه دوازدهمین جلسه شورای شهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری اظهار کرد: الگویی برای ساخت‌وساز در کشور نداریم و باید کاراکتر و معیاری برای گسترش شهرها وجود داشته باشد که شهرها به کدام طرف گسترش پیدا کنند.

وی افزود: در سال  ۱۳۳۶ در بندپی مازندران زلزله‌ای با بزرگی۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ بیش از یک‌هزار و 500 تلفات داشته است و در صد سال گذشته ۲۷۷ زلزله بالای ۳.۵ ریشتر و هفت زلزله بالای ۶ ریشتر در مازندران رخ داده است.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه زلزله‌نگاری و مجری پروژه ریزپهنه‌بندی در ساری با بیان اینکه  معروف‌ترین گسل در مازندران گسل خزر، البرز  و فیروزکوه است و شهر ساری روی گسل خزر قرار دارد، اضافه کرد: گسل خزر بزرگ‌ترین گسل در کشور است که ۶۰۰ کیلومتر طول دارد و از شهر‌های ساری، بهشهر، نکا و از وسط گرگان و جنوب آمل، قائم‌شهر، چالوس و نوشهر و رامسر می‌گذرد و هرچه طول گسل بیشتر باشد خرابی و لرزه آن هم بیشتر است.

این مسؤول با اشاره به اینکه گسل شمال البرز به طول ۳۳۰ کیلومتر طول دارد و بسیار بزرگ است، گفت: مرکز شهر ساری ۳.۵ کیلومتر با گسل خزر و ۳۷.۵کیلومتر با گسل شمال البرز فاصله دارد و زلزله‌ها تا هزار کیلومتر خرابی ایجاد می‌کند.

جعفریان اظهار کرد: دیواره سد شهید رجایی با حجم مخزن ۱۶۰ کیلومترمکعب روی گسل زلزله قرار دارد و در هنگام زلزله خرابی زیادی به بار می‌آورد.

وی با بیان اینکه سه شهر ساری، بابل و رامسر از سال ۹۱ در دستور کار ریزپهنه‌بندی هستند، خاطرنشان کرد: پروژه ریزپهنه بندی در سه شهر بابل، ساری و رامسر ناقص بوده و هنوز به‌طور کامل انجام نشده است.

عضو هیأت علمی پژوهشگاه زلزله‌نگاری با بیان اینکه مدت اجرای طرح ریزپهنه‌بندی دو ساله بوده است،  ادامه داد: ریزپهنه‌بندی کار بزرگ و قوی بود که تا به الان هیچ کدام از این پروژه‌ها تمام نشده و حمایت‌های لازم از مشارکت ۴۰ درصدی شهرداری و سازمان برنامه‌ریزی انجام نشده است.

این مسؤول یادآور شد: از سال ۹۱ تاکنون ساری هشت درصد و بابل ۶۵ درصد و رامسر ۱۸ درصد در اجرای پروژه ریز پهنه‌بندی پیشرفت داشته است.

جعفریان به چرایی اجرای طرح ریزپهنه‌بندی اشاره کرد و گفت: شهرهای مازندران بدلیل تجربه‌های بزرگ زلزله و مشکلات آیین‌نامه‌های ساختمان و طراحی و اجرای ضعیف ساختمان نیاز به طرح ریز پهنه‌بندی دارد.

وی بیان کرد: سازنده‌ها بدلیل نداشتن علم کافی و به‌دلیل مسائل اقتصادی از کیفیت سازه‌ها کم می‌کنند و در استان مازندران با قابلیت و جمعیت و خطری که تهدیدش می‌کند مسؤولان باید توجه بیشتری کنند.

مجری پروژه ریزپهنه‌بندی در ساری به روند کند این پروژه در مازندران اشاره کردو افزود: در بیشتر شهر‌های مختلف کشور و مراکز استان‌ها به‌ویژه ارومیه انجام شده است.

این مسؤول تأکید کرد: غولی در زیر شهر خوابیده و ما هیچ نمی‌دانیم، اگر زلزله در ساری اتفاق بیفتد آیا بیمارستان‌ها و اماکن مهم دیگر سالم می‌مانند.

جعفریان بیان کرد: مردم عادی هیچ اطلاعی از این مسائل ندارند و مسؤولیتی هم ندارند و بدون شک متخصصان و مسؤولان که از این مسائل آگاه هستند و باید جوابگو باشند.

وی دلیل عدم پیشرفت کار در پروژه‌ی ریزپهنه بندی ساری را عدم تأمین منابع دانست که امید است با همت مسؤولان ادامه یابد، گفت: در مازندران یک پروژه ۶ سال طول می‌کشد برای مردم شهرم ناراحت هستم در صورتی‌که در شهر‌های دیگر پروژه ریزپهنه‌بندی به‌سرعت انجام شده و تنها در استان مازندران این پروژه تمام نشده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۴۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز

ایسنا/فارس مدیران شهری شیراز از پیشرفت فیزیکی ۶۷ درصدی بزرگترین پل در حال احداث این شهر خبر دادند. پروژه‌ای که قرار است تاثیر چشمگیری در رفع معضل ترافیک و کاهش تصادفات داشته باشد.

پنجمین بازدید مدیریت شهری و اصحاب رسانه از روند اجرای نوبت شب پروژه‌های عمرانی بزرگ مقیاس شهر شیراز امشب، ۱۵ اردیبهشت با حضور استاندار فارس انجام شد.

در این بازدید شبانه ابتدا پروژه تقاطع غیر همسطح قائم ـ رحمت مورد بازدید قرار گرفت. معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز در ارتباط با این پروژه اظهار کرد: تقاطع غیرهمسطح بلوارهای قائم و رحمت، کنترل ترافیک در بلوار رحمت و حرکت به جهت‌های شمالی و جنوبی را فراهم می‌کند.

محمد امین افزود: این تقاطع همچنین دسترسی مناسب به حرمین مطهر و بافت تاریخی را از سمت جنوب شهر فراهم کرده و یکی از پازل‌های پروژه‌های ترافیکی در بافت تاریخی را تکمیل می‌کند.

وی با بیان اینکه غیر از معارضین معمولی و ملکی، زه‌کشی شهر شیراز هم با شمع‌های پروژه تداخل داشته که در حال انجام است، گفت: معارض بعدی، جابه‌جایی دکل‌های برق بود که به دکل‌های فشار قوی منتقل خواهد شد تا پروژه با کمترین معارض پیش‌ برود.

امین با ذکر این نکته که یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژه است، از پیشرفت فیزیکی ۳۷ درصدی این پروژه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

شهردار شیراز نیز با تقدیر از ورود جدی استاندار فارس و حمایت از اجرای پروژه‌ها، گفت: جابجایی شبکه برق در این پروژه مثل پروژه جام جم انجام و زمینه پیشرفت آن تسهیل شده است.

محمدحسن اسدی با بیان اینکه این پروژه از جنوب به شمال، دسترسی به حرمین مطهر را فراهم می‌کند گفت: مدیرعامل برق منطقه‌ای فارس در اجرای خط مترو در شهرک گلستان و همچنین این پروژه حمایت و همراهی خوبی داشته است.

وی همچنین گفت: برق فشار قوی و متوسط در تقاطع بلوارهای سفیر و رحمت، به زودی نیاز به جابه‌جایی دارند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس نیز با بیان اینکه در چند ماه اخیر کارهای مطالعاتی و مقدماتی جابه‌جایی خط در این محور مهم شهر توسط برق منطقه‌ای انجام شده است، گفت: در شرکت توزیع برق شیراز شاهد افزایش ارتفاع دکل‌ها هستیم که راهگشای پیشرفت پروژه بود.

یدالله حقیقی افزود: با وجود شرایط جوی خاصی که اخیرا بر شهر حاکم بود، اما همواره پای کار بوده‌ایم تا این پروژه بزرگ شهری در مسیر پیشرفت قرار بگیرد.

استاندار فارس در این بازدید شبانه به بارش‌های خوب اخیر در شیراز و استان فارس اشاره کرد و گفت: خدا را بابت باران رحمت شاکر هستیم و حتی در نقطه‌ای از استان فارس شاهد بارش۱۲۰ میلی‌متر باران بوده‌ایم.

محمدهادی ایمانیه با بیان اینکه دوستی و همدلی باعث نگاه و لطف خدا می‌شود، اظهار کرد: همدلی شورای شهر، شهرداری، برق منطقه‌ای و سایر دستگاه‌ها با یکدیگر نتایج بسیار خوبی را در پی‌ داشته است. قدرت و توان فنی ما قابل توجه است و پیشرفت خطوط مترو یکی از نمونه‌های عظمت و شکوه مهندسی ایرانی است.

وی همچنین با بیان اینکه  ایرانی با غیرت روی پای خود ایستاده است و با استکبار و ظلم مبارزه می‌کند، از مردم شیراز خواست که با حفظ محیط زیست، قدردان لطف خدا و هوای پاک شهرشان باشند.

محمدرضا سلاحی، مدیرعامل برق منطقه‌ای شیراز نیز با بیان اینکه بزرگترین پست مرکز شیراز در بدترین شرایط آب و هوایی در این پروژه همکاری داشت، گفت: خوشحالیم که توانستیم طوری عمل کنیم تا مردم دچار قطعی برق نشوند.

دومین پروژه‌ای که امشب مورد بازدید قرار گرفت نیز پروژه غیر همسطح احمدبن موسی(ع) - نواب صفوی بود. معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز با بیان اینکه این پروژه ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است گفت: بهره‌برداری از این تقاطع موجب کاهش تصادفات خواهد شد.

محمد امین افزود: با احداث این تقاطع، ۲ مورد از دورگردهای همسطح در محدوده این پل که عامل تصادفات بوده‌ است، حذف می‌شوند.

وی با بیان اینکه با احتساب هزینه تملک اراضی، تا کنون حدود ۲ هزار میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است، گفت: این پروژه تاکنون ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

شهردار شیراز نیز با تصریح اینکه استاندار فارس بر ایمن سازی کمربندی تاکید داشته است، گفت: از سال گذشته که شهرداری ۱۸ کیلومتر از کمربندی را تحویل گرفته است، در این محدوده حادثه منجر به فوت نداشته‌ایم.

محمدحسن اسدی افزود: تقاطع غیرهمسطح احمدبن موسی (ع) به نواب صفوی، بزرگترین پل شیراز است.

ایمانیه، استاندار فارس نیز با تشکر از مدیریت شهری که در حفظ جان مردم اقدام خوبی کرده است، گفت: این همکاری‌ها به سرعت بخشیدن پروژه‌ها و رفع تملکات کمک می‌کند.

محمود صفایی، نایب رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا نیز گفت: شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی شیراز خارج از محدوده واگذاری به شهرداری هستند و باید برای مسیر شهرک صنعتی هم فکری اسای شود.

حمید کریمی، رئیس پلیس راهور شیراز نیز با بیان اینکه اگر این پل نبود، خودروها دچار حوادث زیادی می‌شدند، گفت: تکمیل تقاطع غیرهمسطح احمدبن موسی (ع) به نواب صفوی معضل بزرگ ترافیک منطقه را حل خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • مسابقات سوارکاری استانهای شمال کشور در ساری
  • برگزاری مراسم سالگرد شهدای «خان‌طومان» در ساری
  • بازدید استاندار مازندران از ورزشگاه ماهفروجک ساری
  • توقیف شمش‌های قاچاق در ساری
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • شمش‌های مسی قاچاق در ساری توقیف شد
  • توقیف شمش‌های مسی قاچاق در ساری